top of page
1508755297-utrechtuitspraken_edited.jpg

UTRECHTS FUNDAMENT

VASTGOED I STRATEGIE I FINANCIERING

Onze diensten

Aankoop en verkoop

Omdat wij niet transactie maar relatie gedreven zijn, hebben wij vanuit ons netwerk regelmatig aanbod van vastgoedobjecten. Dit kunnen verhuurde panden zijn, maar ook transformatieprojecten. Van onze klanten voor onze klanten. Deze objecten worden altijd en exclusief via ons kantoor aangeboden. Wij letten daarbij natuurlijk op kwaliteit van het vastgoed. we moeten het namelijk kunnen financieren en beheren.

Financiering

Wij bemiddelen tussen vastgoedbeleggers en financiers. Wij hebben binnen ons netwerk een zeer breed aanbod van dedicated vastgoedfinanciers maar beschikken ook over een ruim netwerk van private investeerders. Bij het juiste object zoeken wij de juiste financier. Of het gaat om herstructureren, nieuwe aankopen of transformatie en renovatie, bij elke aanvraag past een juiste financiering.

Beheer

Een goede belegging blijft een goede belegging door middel van solide beheer. Vastgoedfundament.com biedt met een geautomatiseerde beheertool van Facilitee realtime inzicht in jouw beleggingen. Met het pakket is inzicht in de financiele en technische kant van de beleggingsportefueille inzichtelijk. De huurders kunnen eenvoudig met ons communiceren met het ticketsysteem. Geen verrassingen achteraf!

Image by Maxim Hopman
bottom of page